Daily Articles and News, Articole si Stiri Zilnice GreenfieldWeblog.com Autumn Edition


Ce facem in weekend?

Posted in Divertisment by greenfield on the 22 August 2009
Tags: ,
Fiecare cu programul lui…unii insa, nu stiu ce sa mai inventeze ca sa-mi atraga atentia, adica, aceleasi copilarii de doi lei: baga un comentariu fals, ca venind de la mine, imi trimite vreo doua avizari de comentarii de pe blogul lui, ca si cum eu m-as abona acolo, caci n-as avea altceva mai bun de facut. Gluma nu mai este de mult. Dupa parerea mea aceasta este o obsesie creata de necesitatea de a socializa. Ca doar nu hartuiesti pe cineva fara sa ai un rezon. Sau poate de amorul artei…
Acum ma adresez tie, cel care faci tampeniile astea: te-am rugat de zeci de ori sa nu mai comentezi folosind ID-ul meu si sa nu-mi mai folosesti adresa de mail.
Si nu astept comentarii sau Spam-uri pe blog.
 
Ti-ai creat o multime de bloguri cu subiecte fierbinti, cultiva-le in liniste, scrie in ele tot ce-ti trece prin minte, atata timp cat nu esti cenzurat de nimeni. Autocomenteaza-te in tihna! E o adevarata maladie aici cu autocomentatul penibil.
Dar pe mine, lasa-ma in pace!!!
 
Later Edit: acum mi-ai pus-o in cap pe delma si pe simonia-genovia cimpean. Iar eu am sa te reclam la Adminii WeBlog in continuare, pana te vei satura!
Share and Enjoy:
  • email
Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X