Daily Articles and News, Articole si Stiri Zilnice GreenfieldWeblog.com Autumn Edition


E cel putin ciudat

Posted in blogging,Divertisment,editorial by greenfield on the 21 November 2009
Tags:

Articol publicat in: Divertisment


Au aparut bloguri care disparusera de luni de zile. Am vizitat aseara cateva si am avut senzatia ca m-am intors in timp, sau mai bine spus ca timpul a stat in loc pana-n 20 Noiembrie.
Weblog.ro ne-a facut surpriza de-a nu mai sti cum trece timpul.
Este ca intro piesa de teatru cu decoruri improvizate, unde fiecare incearca sa reconstituie ceea ce nu mai este. Toate detaliile care faceau deliciul piesei au disparut. Ne simtim ca intro lume noua in care inca nu ne gasim locul. Si ma intreb daca vom reusi sa ne acomodam, sa renuntam la gandul ca numai in cache mai poti gasi ce-a fost. Totul ne nemultumeste acum. Oare suntem prea traditionalisti? Nu ne place schimbarea impusa de altii? Ne e greu s-o luam de la 0?
Nu stiu. Poate raspunsurile vor veni de-acum incolo.
Cert este un lucru: cu negativism nu putem face nimic constructiv. Pana una-alta, eu anulez spam-uri…care nu stiu cum sunt atrase de blogul meu in numar atat de mare.
Dar cel mai ciudat este faptul ca se ataseaza comentariile noastre vechi cu data de 20 sau 21 noiembrie 2009. O sa ajungem sa ne intrebam: oare ce ne-a apucat sa moderam acum comentarii vechi de atatea luni de zile?
Si ceea ce e si mai interesant este faptul ca ele, comentariile se aseaza intro ordine diferita, aleatorie, sau invers pur si simplu…
Trebuie scrisa povestea in intregime ca sa fie inteleasa si de altii.
Va doresc un weekend frumos!

Share and Enjoy:
  • email
Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X