Daily Articles and News, Articole si Stiri Zilnice GreenfieldWeblog.com Autumn Edition


“Uciderea pruncilor” si jurnalistii de investigatii

Articol publicat in: Familie, Sanatate


Acum ziarele online si nu numai au inceput sa publice detalii pana mai ieri considerate “intime” despre cum se poate naste un copil. Cu lux de amanunte, cu detalii care urmeaza sa stabileasca o anumita ierarhie: cine este in TOP-ul nasterilor “ciudate” din Romania?

Asa cum barbatii prefera istorioarele picante din armata, sau de la pescuit, femeile adora sa povesteasca cum au nascut, la ce maternitate, cat au dat la medic, ce-a facut moasa, cand li s-a rupt apa, etc.

Acum e oficial! Toate femeile trebuie neaparat sa povesteasca! Sa vedem care-i cea mai tare poveste! Nu conteaza faptul ca fetele si femeile tinere se vor speria de aceste povesti grotesti si vor jura ca nu mai fac copii…

Asistentele si moasele au devenit deja inamicul numarul 1 in societatea romanesca, caci ele poarta vina tuturor relelor!!!!

Acum este cazul sa devenim rationali, asa consider eu; tragedia de la maternitatea Giulesti ne-a intristat si ne-a pus serios pe ganduri.

Orice femeie care a nascut in Romania are povestea ei: una, sau chiar mai multe.

Trebuie stiut ca un copil care vine pe lume o poate traumatiza pe viata pe cea care-l naste, sau o poate chiar omori…un copil se poate naste natural, sau asistat: adica prin provocarea nasterii, sau prin operatie cezariana. Intre a se sui moasa pe femeia care naste si folosirea forcepsului, este de preferat prima varianta.

Si daca cineva isi imagineaza ca la clinicile unde se platesc cca 2000 de Euro pentru o nastere “normala” nu se urca moasa pe femeia aflata in travaliu, dupa epidurala, se inseala amarnic. Sa mai investigheze jurnalistii de investigatii si sa ne mai povesteasca si noua.

Share and Enjoy:
  • email
Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X